Rørleggertjenester

Oslo Bad & Renvovering tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester gjennom sin søsterbedrift Oslo Rør og Varme AS. Vi stiller raskt med tilbud og befaring.

Våre rørleggertjenester

Serviceoppdrag:

Tilkobling av nye installasjoner på bad og kjøkken, reparasjoner, eller andre små oppdrag. Vi har god kapasitet og ordner det meste raskt.

Utskifting av varmtvannsbereder:

Vi leverer og monterer beredere fra Høiax. Den gamle berederen tømmes og fjernes. Ofte bør det også installeres ekspansjonskar
Installering av hovedstoppekran, vannmåler, trykkreduksjonsventil.

Lekkasjestoppere:

Etter nye forskrifter skal vanninstalasjoner på rom uten sluk ha lekksjestopper. Dette er det beste våpenet mot store vannlekkasjer. Vi leverer og monterer, og kan sette opp komplette trådløse systemer hvis det er nødvendig med sikring av flere rom.

Totalrenovering av bad røropplegg:

Vår hovednisje er totalrenovering av bad som en komplett pakke der alle aspekter av jobben inngår. Vi kan også tilby kun rørleggerdelen av et slikt prosjekt. Les mer om vår fastpris på totalrenovering av bad/våtrom.

Utskifting av hovedvannrør og hovedsoilrør:

Dette er ofte en omfattende jobb der etasjeskiller må brytes og vegger ofte må åpnes for å få tilgang til rør. Vi tar alt fra enkle boenheter i leilgheter, hus over flere etasjer, og større prosjekter i borettslag.

Gulvvarme:

Vi leverer komplette systemer med vannbåren varme i gulv. Dette blir stadig mer populært og gir en jevnere mer behagelig varmefordeling i hjemmet.

Lekkasjestopper-rørleggertjenester
Totalrenovering-bad-røropplegg-rørleggertjenester
Vannbåren-varme-rørleggertjenester

Ta kontakt med oss

Det finnes 3 måter du kan kontakte oss på:

  • Send melding med kontaktskjemaet
  • Ring oss på 95 42 19 62
  • Send en e-post til post@oslororogvarme.no

Send oss en melding!

Vi svarer raskt!

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a subject.
Please enter a message.