Rørleggertjenester

Oslo Bad & Renvovering tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester gjennom vår søsterbedrift Oslo Rør og Varme AS. Vi tilbyr fastpris på alle oppdrag og stiller raskt med tilbud og befaring.

Våre rørleggertjenester

Rammeavtale for borettslag/sameier

Det lønner seg å ha en fast rørlegger tilknyttet borettslaget. Vi kan tilby:

  • 10 % rabatt på timepris
  • Prioritering før andre serviceoppdrag
  • Rørleggere som kjenner anlegget og dermed jobber mye raskere og bedre
  • Rimelige årlige sjekker/tester av anlegget
  • Profesjonelle anbefalinger

Serviceoppdrag

Tilkobling av nye installasjoner på bad og kjøkken, reparasjoner eller andre små rørleggeroppdrag. Vi har god kapasitet og ordner det meste raskt.

Utskifting av varmtvannsbereder

Vi leverer og monterer beredere fra Høiax og Oso. Den gamle berederen tømmes og fjernes. Ofte bør det også installeres ekspansjonskar.

Hovedstoppekran, vannmåler og reduksjonsventil

Unngå lekkasjer og bytt ut stoppekranen før den blir for gammel. Vi monterer stoppekran, vannmåler og reduksjonsventil ved behov.

Lekkasjestoppere

Etter nye forskrifter skal vanninstallasjoner på rom uten sluk ha lekksjestopper. Dette er det beste våpenet mot store vannlekkasjer. Vi leverer og monterer, og kan sette opp komplette trådløse systemer hvis det er nødvendig med sikring av flere rom.

Totalrenovering av bad

Vår hovednisje er totalrenovering av bad som en komplett pakke der alle aspekter av jobben inngår. Vi kan også tilby kun rørleggerdelen av et slikt prosjekt. Les mer om vår fastpris på totalrenovering av bad/våtrom.

Utskifting av hovedvannrør og hovedsoilrør

Dette er ofte en omfattende jobb der etasjeskiller må brytes og vegger ofte må åpnes for å få tilgang til rør. Vi tar alt fra enkle boenheter i leiligheter, hus over flere etasjer og større prosjekter i borettslag.

Gulvvarme

Vi leverer komplette systemer med vannbåren varme i gulv. Dette blir stadig mer populært og gir en jevnere, mer behagelig varmefordeling i hjemmet.

Lekkasjestopper-rørleggertjenester
Totalrenovering-bad-røropplegg-rørleggertjenester
Vannbåren-varme-rørleggertjenester

Ta kontakt med oss

Det er 3 måter du kan kontakte oss på:

Send oss en melding

Vi svarer raskt!

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a subject.
Please enter a message.