Vannbåren gulvvarme

Vi leverer komplette systemer med vannbåren gulvvarme til badet. Få jevn og god varme som holder temperaturen og sparer deg for strømkostnader. Hvis du vil ha en enda mer energieffektiv løsning kan du kombinere vannbåren gulvvarme med varmepumpe.

Vannbåren varme gir godt inneklima

Norges Astma og Allergiforbund anbefaler vannbåren gulvvarme for å få et bedre inneklima. Med denne oppvarmingen får du jevn varmefordeling i hele rommet. I tillegg sprer du plass der ovnene normalt er plassert, og rengjøringen blir enklere. Det er med andre ord mange fordeler med vannbåren varme i gulvet.

Du får mye fleksibilitet med vannbåren varme. Anlegget kan kobles til ulike varmekilder som varmepumper, vedovner og varmtvannsberedere med dobbel kolbe eller el-kassett. Et vannbårent varmeanlegg bruker mye mindre energi enn elektriske panelovner eller varmekabler, og vil derfor føre til reduserte strømkostnader over tid.

Tilrettelegg for fremtidig oppgradering

Hvis du for eksempel har en ganske ny varmtvannsbereder, kan du koble opp et vannbårent varmeanlegg til berederen nå, og så koble på en varmepumpe i fremtiden. Når vi først har lagt rørene, er det mange muligheter for oppgradering om noen år.

Våre gulvvarmesystemer kommer med gode muligheter for regulering med moderne termostater og appstyring. Man kan også søke om Enova-støtte ved installering av vannbåren gulvvarme.

Vurderer du vannbåren gulvvarme?

Ta kontakt for en befaring med en av våre rørleggere. Vi vurderer boligens oppvarmingsbehov og lager en komplett plan for systemet.