Rørlegger

Velkommen til Oslo Bad og Renovering og vår søsterbedrift Oslo Rør og Varme. Vi tilbyr i samarbeid alle tjenester innen rør, varme og renovering av bad og bolig for privat- og bedriftsmarkedet. Ta kontakt for små og store oppdrag - enten om krana lekker på kjøkkenet, eller for oppussing av hele badet!

Erfaren rørlegger med fastpris

Alle våre rørleggere har lang erfaring og er kvalifisert til å utføre rørleggerarbeid etter gjeldende normer og regler. Når oppdraget er utført, får du en tilstandsrapport av rørleggeren som beskriver jobben som er gjort.

Før vi går i gang med et nytt oppdrag, setter rørlegger en pris på jobben som skal gjøres. Alle standardoppdrag har fastpris, uansett om det er små serviceoppdrag eller større prosjekter. Er det et større prosjekt som er mer omfattende, vil rørlegger komme på befaring før du får et pristilbud. Denne befaringen er gratis og uforpliktende.

Oppussing av bad

Vår hovednisje er totalrenovering/oppussing av bad som en komplett pakke der alle aspekter av jobben inngår. Vi kan også tilby kun rørleggerdelen av et slikt prosjekt. Her kan du lese mer om vår fastpris på totalrenovering av bad/våtrom.

Utskifting av hovedvannrør og hovedsoilrør

Dette er ofte en omfattende jobb der etasjeskiller må brytes og vegger ofte må åpnes for å få tilgang til rør. Vi tar alt fra enkle boenheter i leiligheter, hus over flere etasjer og større prosjekter i borettslag.

Vannbåren gulvvarme

Vi leverer komplette systemer med vannbåren varme i gulv. Dette blir stadig mer populært og gir en jevnere, mer behagelig varmefordeling i hjemmet – i tillegg til at det sparer deg for strømkostnader.

Rammeavtale for borettslag/sameier

Det lønner seg å ha en fast rørlegger tilknyttet borettslaget. Vi kan tilby:

  • 10 % rabatt på timepris
  • Prioritering før andre serviceoppdrag
  • Rørleggere som kjenner anlegget og dermed jobber mye raskere og bedre
  • Rimelige årlige sjekker/tester av anlegget
  • Profesjonelle anbefalinger

Serviceoppdrag rørlegger

Tilkobling av nye installasjoner på bad og kjøkken, reparasjoner eller andre små rørleggeroppdrag. Vi har god kapasitet og ordner det meste raskt.

Trenger du en god rørlegger til å utføre et større eller mindre oppdrag? Hos Oslo Bad & Renovering får du

  • fastpris på de fleste rørleggeroppdrag
  • erfarne rørleggere
  • personlig service
  • hele prosessen fra A til Å

Bytte varmtvannsbereder

Vi leverer og monterer beredere fra Høiax og Oso. Den gamle berederen tømmer og fjerner vi. I mange tilfeller bør man også installere ekspansjonskar.

Hovedstoppekran, vannmåler og reduksjonsventil

Unngå lekkasjer og bytt ut stoppekranen før den blir for gammel. Vi monterer stoppekran, vannmåler og reduksjonsventil ved behov.

Lekkasjestopper

Etter nye forskrifter skal vanninstallasjoner på rom uten sluk ha lekksjestopper. Dette er det beste våpenet mot store vannlekkasjer. Vi leverer og monterer, og kan sette opp komplette trådløse systemer hvis det er nødvendig med sikring av flere rom.