Oslo Bad & Renovering AS

Nisjebedrift

Oslo Bad & Renovering AS er nisjebedrift med spesialisering på baderom. Med dyktige håndverkere og prosjektledere med øye for detaljer er kunden sikret et resultat av høy kvalitet. Vi har rutiner for planlegging og kommunikasjon som gjør prosessen enkel og trygg.  Vårt mål er ikke bare å lage Oslo’s beste bad; det er også å yte god service og være best på kommunikasjon.

Siden firmaets oppstart i 2014 har vi renovert eller bygget ca 100 bad i året i Oslo og omegn. Vi leverer alle tjenester fra alle håndverksgrupper forbundet med oppussingen, og er ansvarlig for planlegging, innkjøp, avfallshåndtering og dokumentasjon. Med fastpris har kunden en bedre oversikt og større forutsigbarhet, uten overraskelser underveis.

Vi er våtromsgodkjent bedrift, og bruker kun SINTEF godkjente byggmaterialer av høy kvalitet.

I Oslo Bad & Renovering har vi høye standarder og god forståelse for hva kvalitet og estetikk innebærer. Vi fokuserer på personlig service og tett oppfølging. Tidsfrister overholdes strengt, og prosjektene kontraktfestes gjennom standardkontrakter fra Standard Norge.

Garanti 10 år

Vi har 10 års tetthetsgaranti (dette gjelder membran,  rør og sluk – altså garanti på lekkasjefritt bad) på alle våre baderom. Hvis det skulle oppstå en lekkasje innenfor denne 10 års garantien kommer vi og utbedrer lekkasje og skader kostnadsfritt. På arbeid utenfor denne garantien gjelder 5 år standard bygg-garanti

Dokumentasjon i boligmappa

Kravene til dokumentasjon har blitt strengere de siste årene. Vi laster opp dokumentasjonen i Boligmappa.no slik at kunder får enkel og sikker tilgang til denne, uten å kunne miste den. Hvis boligen hvor prosjektet har blitt utført skal selges, overføres dokumentasjonen  automatisk til boligens nye eier.

Utvalg inventar

I tillegg til vår fastpris på totalrenovering tilbyr vi et svært gunstig utvalg av inventar. De best rabatterte varene er samlet i Basispakken og Luksuspakken og er satt sammen for å gi best mulig verdi med varer av høy kvalitet, med merkenavn som Hansgrohe, Villeroy & Boch og Dansani.

Vi tar oss av bestilling, frakt og reklamasjoner på alle varer som kjøpes gjennom oss fra våre samarbeidspartnere.

Rørleggertjenester

Vi tilbyr et bredt spekter rørleggertjenester gjennom Oslo Rør og Varme AS  

ORV-logo-small