Om Oslo Bad & Renovering AS

Nisjebedrift

Oslo Bad & Renovering AS er nisjebedrift med spesialisering på baderom .Vi totalrenoverer i dag ca 100 bad i året i Oslo-området og tar stolthet i en svært solid arbeidsprosess, godt arbeidsmiljø og 100% fornøyde kunder. Vårt mål er ikke bare å lage Oslo’s peneste og tryggeste bad; det er også å yte god service og være best på kommunikasjon.

Ved renovering av baderom tar vi ansvar for hele prosjektet- fra planlegging, innkjøp, avfallshåndtering til montering av siste håndkleknagg og dokumentasjon. Med fastpris har kunden en bedre oversikt og større forutsigbarhet, uten overraskelser underveis.

Vi bruker kun SINTEF godkjente byggmaterialer av høy kvalitet og bruker markedets beste 2 komponents smøremembran fra ARDEX – tysk-produserte kjemikalier av ypperste kvalitet. Dette holder badet ditt tørt i tiår etter tiår!

Garanti 10 år

Vi har 10 års tetthetsgaranti (dette gjelder membran,  rør og sluk – altså garanti på lekkasjefritt bad) på alle våre baderom. Hvis det skulle oppstå en lekkasje innenfor denne 10 års garantien kommer vi og utbedrer lekkasje og skader kostnadsfritt.

Dokumentasjon i boligmappa

Kravene til dokumentasjon har blitt strengere de siste årene. Vi laster opp dokumentasjonen i Boligmappa.no slik at kunder får enkel og sikker tilgang til denne, uten å kunne miste den. Hvis boligen hvor prosjektet har blitt utført skal selges, overføres dokumentasjonen  automatisk til boligens nye eier.

Pakkeløsninger

I tillegg til vår fastpris på totalrenovering tilbyr vi et svært gunstig utvalg av inventar. De best rabatterte varene er samlet i Basispakken og Luksuspakken og er satt sammen for å gi best mulig verdi med varer av høy kvalitet, med merkenavn som Hansgrohe, Villeroy & Boch og Dansani.

Vi tar oss av bestilling, frakt og reklamasjoner på alle varer som kjøpes gjennom oss fra våre samarbeidspartnere.

I Oslo Bad & Renovering har vi høye standarder og god forståelse for hva skikkelig kvalitet innbærer. Vi fokuserer på personlig service og tett oppfølging. Tidsfrister overholdes strengt, og prosjektene kontraktfestes gjennom standardkontrakter fra Standard Norge.