Oslo Bad & Renovering AS

Oslo Bad & Renovering AS er en nisjebedrift med spesialisering på oppussing av bad, vaskerom og toalettrom. Vi tar også på oss større prosjekter med oppussing av hele boliger. Med dyktige håndverkere og prosjektledere med øye for detaljer er kunden sikret et resultat av høy kvalitet. Vi har rutiner for planlegging og kommunikasjon som gjør prosessen enkel og trygg.  Vårt mål er ikke bare å lage Oslo’s beste bad og våtrom; det er også å yte god service og være best på kommunikasjon.

Siden firmaets oppstart i 2014 har vi renovert eller bygget ca 100 bad i året i Oslo og omegn, ofte med vaskerom, toalett eller kjøkken i tillegg, eller som en del av en totalrenovering av hele hus/leiligheter.  Vi leverer alle tjenester fra alle håndverksgrupper forbundet med oppussingen, og er ansvarlig for planlegging, innkjøp, avfallshåndtering og dokumentasjon. Med fastpris har kunden en bedre oversikt og større forutsigbarhet, uten overraskelser underveis.

Vi er våtromsgodkjent bedrift, og bruker kun SINTEF godkjente byggmaterialer av høy kvalitet.

I Oslo Bad & Renovering har vi høye standarder og god forståelse for hva kvalitet og estetikk innebærer. Vi fokuserer på personlig service og tett oppfølging. Tidsfrister overholdes strengt, og prosjektene kontraktfestes gjennom standardkontrakter fra Standard Norge.

Anbefalt av selgebolig.no