Referanser

Hege Andresen
Hege Andresen

Oslo Bad og Renovering har totalrenovert badet vårt i september 2023. Vi er kjempefornøyd med hvordan badet vårt ble. Dominik og håndverkerene var punktlige, vennlige og imøtekommende. Det var enkelt å få kontakt og kommunisere gjennom hele prosessen. Oppussingen ble utført på en profesjonell og ryddig måte og vil annbefale Oslo Bad og Renovering.

Sigurd Kristiansen
Sigurd Kristiansen

Veldig fornøyde med det totalrenoverte badet vårt, Oslo Bad og Renovering har vært kjempefine å jobbe med fra første befaring til ferdigstilling. Flinke og trivelige folk i alle ledd, som har vært opptatt av å få alle detaljer rett og alle deler av jobben godt utført.

Eva E
Eva E

Totalrenoverte badet februar 2023. Det var god kommunikasjon hele veien, alle var punktlige og hyggelige og holdt seg innenfor estimert tid og budsjett. Veldig fornøyd med alt arbeid, badet ble kjempefint!

Ingvild M
Ingvild M

Oslo Bad og Renovering totalrenoverte badet våres oktober 2022 og vi kunne ikke vært mer fornøyd med hele prosessen og sluttresultatet. De var svært punktlige, nøye og veldig løsningsorienterte. De hadde god kommunikasjon hele veien og de holdt fremdriften som avtalt. Har også fått svært god oppfølging i etterkant av renovasjonen. Kan anbefale dem på det varmeste!

Kathleen
Kathleen

Vi er veldig fornøyd med det nye badet vårt! Oslo Bad og Renovering har vært enkelt å ta kontakt med hele veien, de som jobbet var dyktige. Tidsfristene ble holdt og vil anbefale dem til andre!

Cathrine
Cathrine

Jeg fant hjemmesiden deres på nettet og ba om tilbud. De utførte en utmerket jobb etter avtale som passet best for oss. Flott utført jobb som kan anbefales på det varmeste!

Audhild H
Audhild H

Vi er veldig godt fornøyd med både prosess og resultat, alt har vært profesjonelt utført. Kommunikasjonen har vært god hele veien, og vi fikk alltid raskt svar og gode tilbakemeldinger på spørsmål. Rett og slett solid i alle ledd. Vil absolutt anbefale Oslo Bad og Renovering!

Harald Ø
Harald Ø

Veldig fornøyd med hele prosessen og sluttproduktet. Anbefaler varmt👍👍 profesjonelt utført og god kommunikasjon hele veien.

Ekaterina C
Ekaterina C

Oslo Bad og Renovering har renovert vårt bad i 2022. Vi opplevde bedriften som veldig profesjonell og pålitelig. Vi fikk nødvendig veiledning og hjelp, alle våre ønsker og forslag ble godt ivaretatt og kommunikasjon var veldig effektiv. Arbeidet ble utført med godt håndverk og estetisk utførelse.

Tommy L
Tommy L

Vi hyret Oslo bad og renovering for totalrenovering av vårt baderom. Badet ble strøkent og utført til avtalt tid. Prosjektleder Dominik var veldig ryddig under hele prosessen og god til å kommunisere. Kan absolutt anbefale OBR.

Previous
Next
LJ Bjørkevoll
LJ Bjørkevoll

OBR totalrenoverte min leilighet på 90 Kvm og sørget for en eksepsjonelt god opplevelse gjennom hele oppdraget.

Prosjektleder og kundeansvarlig var proaktive og kom med gode løsningsforslag underveis i prosessen, samt at de holdt i kommunikasjon og koordinering av bestillinger og underleverandører slik at jeg kunne forholde meg til kun 1 part.

Omfanget av oppdraget var relativt stort med riving og erstatning av alt fra tak, vegger og dører. I tillegg var det totalrenovering av bad, flytting av kjøkken, opprettelse av vaskerom og bytte av elektrisk anlegg mm

I forkant av oppdraget hadde jeg befaring og hentet inn tilbud fra flere av de som er ledende i Oslo innen renovasjon av leiligheter. Allerede på befaring skilte OBR seg ut med god forståelse/forklaringer og tilbudet oversendt var mye mer detaljert enn fra de andre.

OBR var konkurransekraftige på pris, men jeg opplevde at jeg fikk mer for pengene her enn hva jeg ble forespeilet av andre leverandører.

Et stort pluss var at det i etterkant av en slik renovasjon alltid er noen kosmetiske ting som må fikses litt på, leveranser som har blitt litt forsinket mm. Her var OBR eksepsjonelt fleksible og stilte opp meget raskt. Enten det var ny fiber som skulle legges inn i koordinasjon med fiberleverandør, ettermontering av peis, justering av smarthome system, montering av varmeovner, flekking av maling som ble skrapet opp når vi flyttet inn og mye mye mer, så stilte de alltid opp og fikset.

Vil også fremheve at jeg fikk et meget lekkert bad som alle besøkende skryter av når de er på besøk.

6/5 stjerner fra meg!

Fredrik W
Fredrik W

Oslo Bad og Renovering AS totalrenoverte badet mitt høsten 2022, noe som viste seg å bli en fullstendig smertefri prosess fra start til slutt. Er kjempefornøyd med resultatet! Under den første befaringen fikk jeg god hjelp til valg av farger og interiør, og jeg fikk grundige forklaringer på hvilke fagtekniske løsninger som kom til å bli brukt, og hvorfor disse løsningene ble valgt.

Kommunikasjonen med prosjektleder Dominik og Christian på kontoret var topp hele veien i prosjektet. Heldigvis finnes det fortsatt fagfolk som har yrkesstolthet og som kan jobben sin!

Under sluttbefaringen fant prosjektleder et par småfeil som jeg selv ikke hadde oppdaget. Dette ble utbedret samme dag. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd verken med prosessen eller resultatet, og kommer til å anbefale Oslo Bad og Renovering AS til alle jeg kjenner som skal pusse opp badet sitt!

Polina D
Polina D

Oslo Bad og Renovering har totalrenovert badet mitt i 2022 og jeg kjempefornøyd med hvordan badet mitt er idag!

Hele prosessen fra befaring og til ferdigstillelse av badet har vært en svært gledelig opplevelse.

Alle håndverkere og prosjektlederen, Dominik, møtte alltid til avtalt tid, var vennlige og imøtekommende. Det var enkelt å få kontakt og kommunisere behov, ønsker og endringer i prosessen. Jeg fikk veldig god oppfølging underveis i oppussingsprosjektet. Også fikk jeg veiledning og hjelp under valg av inventar og farger til badet. Arbeidet ble utført på en svært profesjonell og ryddig måte og det ble kjempepent!

S Bjerke
S Bjerke

Skal du pusse opp badet ditt, anbefales Oslo Bad & Renovering på det aller varmeste!

Alt som stod i kontrakten ble fulgt til punkt og prikke takket være meget dyktige håndverkere og en svært pålitelig renoveringsleder, Dominik. Alltid høflig og blid, alltid klar til å svare på spørsmål og flink til å ta kontakt når noe var uklart.

Opprydding etter seg, reparasjon på skader etter piggingen, alt har vært førsteklasses!

Jeg har fått meg et bad jeg er veldig stolt av takket være Oslo Bad & Renovering.

Previous
Next

Prosjektbilder