Lekkasjestopper

Å installere lekkasjestopper i boligen er et smart og forebyggende tiltak mot vannlekkasjer. Får du vannlekkasje i hjemmet, vil gulv, møbler og annet inventar bli ødelagt og du kan miste verdifulle gjenstander som er uerstattelige. Derfor er en lekkasjestopper en smart investering som kan forhindre nettopp dette.

Det er ikke bare lurt, men også påkrevd å installere lekkasjestopper på vanninstallasjoner i rom uten sluk. Typiske steder man trenger lekkasjestopper er kjøkken, små toalettrom uten sluk og rom til varmtvannsbereder. Særlig på kjøkken med nyere kjøleskap og kaffemaskiner som har vanntilførsel er det viktig å sikre seg. Lekkasjestopperen har en sensor som registrerer fukt og stenger vanntilførselen automatisk ved lekkasjer.

Trådløst system

Det er som regel flere rom i samme bolig som har behov for lekkasjestopper. Her kan vi installere et trådløst system som blir koblet til sensorer i alle rommene med lekkasjestopper. Hele systemet kobler vi til et betjeningspanel som brukes til å stoppe vannet i for eksempel gangen når man er på vei ut døra på ferie.

Du kan lese mer om den trådløse løsningen fra Waterguard her.

Bestill rørlegger

Vil du installere lekkasjestopper i hjemmet ditt? Ta kontakt med våre rørleggere for gratis befaring. Vi tilbyr fastpris på installasjon – helt uten skjulte ekstrakostnader.