Serviceoppdrag

Trenger du rørlegger til mindre jobber? Vi tilbyr små serviceoppdrag som for eksempel utskifting av kjøkkenkran, baderomskran eller dusjsett; tilkobling av nytt kjøkken; utskifting av toalett; reparasjon eller befaring/vurdering av lekkasjer og andre mindre oppdrag.

Fastpris på serviceoppdrag

Vi har fastpris på flere av oppdragene våre. Send oss et bilde med en beskrivelse, så vil vi kunne vurdere omfanget og gi deg en pris før du bestemmer deg. Ved fastprisoppdrag blir det ingen ekstrakostnader hvis vi for eksempel på ut og hente nye deler eller hvis oppdraget tar lengre tid enn planlagt.

Oslo Bad og Renovering jobber for å være raskt på pletten og kunne tilby den beste servicen til deg som trenger rask hjelp. Send oss en melding med en beskrivelse av problemet, så får du svar innen kort tid.

Rørlegger til montering

Har du kjøpt et nytt toalett eller dusjkabinett som skal monteres? Send oss en melding så avtaler vi en tid som passer for deg. Du kan også kjøpe produkter til bad og kjøkken av oss, se en oversikt over hvilke produkter vi tilbyr.

Hvis du vil ha en samlet pris på produkt + montering, kan du sende oss et bilde som viser hvor produktet skal monteres. Da vil vi kunne gi en samlet fastpris på produkt og montering. Enklere blir det ikke!

Send en e-post til post@oslorenovering.no med bilde så tar vi raskt kontakt!