Pusse opp bad

Vår hovednisje er å pusse opp bad og våtrom. Våre rørleggere har lang erfaring med totalrenovering/oppussing av bad og våtrom. Vi koordinerer hele arbeidet og tilbyr fastpris basert på badets størrelse.

På befaringen snakker vi om hvilke utfordringer du har med dagens bad, og om hva du ønsker for ditt nye bad. Vi gjør de tilpasningene du ønsker, så lenge vi mener det er forsvarlig. Rørleggeren kommer gjerne med forslag til andre løsninger der vi ser at det er nødvendig.

For oss er det viktig at du får det badet du ønsker deg med gode, praktiske løsninger som gjør det enklere for deg i hverdagen. Valg av baderomsinnredning og plassering av disse blir nøye vurdert ut fra rommets størrelse, plassering og bruk. Våre rørleggere kan koble opp innebygde løsninger, legge om vann- og avløpsrør og legge vannbåren varme hvis du ønsker det.

Kort oppsummert; fortell oss hvordan drømmebadet ditt ser ut, så skal vi sørge for at du får det som du vil.

Prosjektering og søknad til kommunen

Når vi sier vi har lang erfaring med å pusse opp bad, mener vi at dette er noe vi har drevet med i mange år. Vi har hundrevis av oppussinger på samvittigheten, og vet hva vi bør være obs på. Prosjektering av røropplegg og eventuell søknad til kommunen om diverse tillatelser hjelper vi selvfølgelig med – for eksempel hvis vi må bryte brannskillet for å komme til rørsystemet.

Vi har 10 års garanti for lekkasjefritt rørsystem på bad!

Fastpris på oppussing av bad

Her er det ingen skjulte kostnader. Vi tilbyr fastpris på oppussing av bad. Ta kontakt for å avtale befaring.