Hovedvannrør og avløpsrør

Bor du i en blokk eller stort hus som skal bytte hovedvannrør og avløpsrør? Det er ofte en omfattende jobb å bytte ut rørene i en bolig, blant annet fordi man som regel må bryte etasjeskiller og kanskje også åpne vegger for å komme til rørene. Oslo Bad og Renovering har lang erfaring med utskifting av rør.

Vi kan bytte hovedvann- og avløpsrør i alt fra mindre leiligheter til hus på flere etasjer og større prosjekter i borettslag. I bygg med flere boenheter må man som regel bryte brannskillet for å komme til rørene og gjennomføre arbeidet. Dette er søknadspliktig hos Plan- og Bygningsetaten, en prosess vi naturligvis bistår med. I slike tilfeller står vi for søknaden og ordner med en uavhengig kontrollør (dette er pålagt som en del av søknaden).

Rørskifte i forbindelse med oppussing

Skal du pusse opp badet, vil du sannsynligvis også vurdere å bytte hovedvannrør og avløpsrør i samme prosess. Ofte må vi rive deler av badet for å få tilgang til rørene, og da må vi bryte membran. Våre rørleggere gjør selvstendige, uavhengige vurderinger av hvert bad og tilfelle, slik at du er rygg på å få de beste løsningene.

Fastpris på rørleggeroppdrag

Vi har fastpris på alle oppdrag, slik at du skal vite hvor mye du må betale for jobben vi gjør. Kontakt oss for å avtale nærmere.