Bytte stoppekran

Vil du bytte varmtvannsbereder? Oslo Bad og Renovering leverer solide beredere som holder i mange år. Har du en gammel varmtvannsbereder, anbefaler vi å få en rørlegger til å se på den og vurdere om den bør byttes.

Bytte stoppekran

Har du en gammel stoppekran? Er det én ting du bør være sikker på er i god stand, så er det stoppekrana. Eldre stoppekraner kan fort bli slitt og miste deler av stoppefunksjonen, det vil si at de bare stopper vannet delvis. Dette kan føre til unødvendige vannlekkasjer.

Det er derfor lurt å sjekke kvaliteten på stoppekrana hvis den er noen år gammel. Du er helt avhengig av å ha en kran som stopper vannet 100% når du skal bytte ut eller reparere rørinstallasjoner, eller hvis du får lekkasje på et vannrør.

Hvor stoppekranen er plassert, er også viktig. Den skal være lett tilgjengelig og må ikke skjules bak møbler eller annet. Hvis du får vannlekkasje i boligen, er det viktig at du kan stoppe vannet så fort som mulig – og da vil du helst slippe å bruke tid på å skyve tunge møbler bort først.

Vi kan skifte ut, snu og flytte stoppekranen så den blir lett tilgjengelig der du vil ha den. Kontakt oss for å få et pristilbud.

Lekkasjestopper

Vi kan også montere lekkasjestopper, som stanser vanntilførsel automatisk ved vannlekkasjer. Les mer om lekkasjestopper.