Tilbakemeldinger

 

Oslo Bad og Renovering har totalrenovert badet vårt i september 2023. Vi er kjempefornøyd med hvordan badet vårt ble. Dominik og håndverkerene var punktlige, vennlige og imøtekommende. Det var enkelt å få kontakt og kommunisere gjennom hele prosessen. Oppussingen ble utført på en profesjonell og ryddig måte og vil annbefale Oslo Bad og Renovering. Hege A.

Veldig fornøyde med det totalrenoverte badet vårt, Oslo Bad og Renovering har vært kjempefine å jobbe med fra første befaring til ferdigstilling. Flinke og trivelige folk i alle ledd, som har vært opptatt av å få alle detaljer rett og alle deler av jobben godt utført. Sigurd K.

Totalrenoverte badet februar 2023. Det var god kommunikasjon hele veien, alle var punktlige og hyggelige og holdt seg innenfor estimert tid og budsjett. Veldig fornøyd med alt arbeid, badet ble kjempefint! Eva E.

Jeg vil anbefale Oslo Bad og Renovering på det sterkeste. Vi skulle totalrenovere badet, og hadde en prosjektleder som var imøtekommende med solid erfaring og var alltid tilgjengelig ved spørsmål om stort og smått. Må også trekke frem fliseleggerene og håndtverkerne som gjorde en særdeles god jobb. Vårt bad ble akkurat som vi hadde forespeilet oss og ferdigstilt til avtalt tid. Kommer til å bruke dem igjen. Fredrik M.
Oslo Bad og Renovering totalrenoverte badet våres oktober 2022 og vi kunne ikke vært mer fornøyd med hele prosessen og sluttresultatet. De var svært punktlige, nøye og veldig løsningsorienterte. De hadde god kommunikasjon hele veien og de holdt fremdriften som avtalt. Har også fått svært god oppfølging i etterkant av renovasjonen. Kan anbefale dem på det varmeste! Ingvild M.
Vi er veldig fornøyd med det nye badet vårt! Oslo Bad og Renovering har vært enkelt å ta kontakt med hele veien, de som jobbet var dyktige. Tidsfristene ble holdt og vil anbefale dem til andre! Kathleen
Punktlig, hyggelig, rask til å svare og utførte en bra jobb da de installerte et nytt dusjkabinett hos meg! Syntes det var veldig greit få fastpris på jobben. Anbefales! Lisbet J.

Jeg fant hjemmesiden deres på nettet og ba om tilbud. De utførte en utmerket jobb etter avtale som passet best for oss. Flott utført jobb som kan anbefales på det varmeste! Cathrine

Vi er veldig godt fornøyd med både prosess og resultat, alt har vært profesjonelt utført. Kommunikasjonen har vært god hele veien, og vi fikk alltid raskt svar og gode tilbakemeldinger på spørsmål. Rett og slett solid i alle ledd. Vil absolutt anbefale Oslo Bad og Renovering! Audhild H.

Oslo Bad og Renovering AS totalrenoverte badet mitt høsten 2022, noe som viste seg å bli en fullstendig smertefri prosess fra start til slutt. Er kjempefornøyd med resultatet! Under den første befaringen fikk jeg god hjelp til valg av farger og interiør, og jeg fikk grundige forklaringer på hvilke fagtekniske løsninger som kom til å bli brukt, og hvorfor disse løsningene ble valgt.

Kommunikasjonen med prosjektleder Dominik og Christian på kontoret var topp hele veien i prosjektet. Heldigvis finnes det fortsatt fagfolk som har yrkesstolthet og som kan jobben sin!

Under sluttbefaringen fant prosjektleder et par småfeil som jeg selv ikke hadde oppdaget. Dette ble utbedret samme dag. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd verken med prosessen eller resultatet, og kommer til å anbefale Oslo Bad og Renovering AS til alle jeg kjenner som skal pusse opp badet sitt! Fredrik W.

Veldig fornøyd med hele prosessen og sluttproduktet. Anbefaler varmt👍👍 profesjonelt utført og god kommunikasjon hele veien. Harald Ø.

Oslo Bad og Renovering har totalrenovert badet mitt i 2022 og jeg kjempefornøyd med hvordan badet mitt er idag!
Hele prosessen fra befaring og til ferdigstillelse av badet har vært en svært gledelig opplevelse.
Alle håndverkere og prosjektlederen, Dominik, møtte alltid til avtalt tid, var vennlige og imøtekommende. Det var enkelt å få kontakt og kommunisere behov, ønsker og endringer i prosessen. Jeg fikk veldig god oppfølging underveis i oppussingsprosjektet. Også fikk jeg veiledning og hjelp under valg av inventar og farger til badet. Arbeidet ble utført på en svært profesjonell og ryddig måte og det ble kjempepent! Polina D.

Oslo Bad og Renovering har renovert vårt bad i 2022. Vi opplevde bedriften som veldig profesjonell og pålitelig. Vi fikk nødvendig veiledning og hjelp, alle våre ønsker og forslag ble godt ivaretatt og kommunikasjon var veldig effektiv. Arbeidet ble utført med godt håndverk og estetisk utførelse. Ekaterina C.

Vi hyret Oslo bad og renovering for totalrenovering av vårt baderom. Badet ble strøkent og utført til avtalt tid. Prosjektleder Dominik var veldig ryddig under hele prosessen og god til å kommunisere. Kan absolutt anbefale OBR. Tommy L.

Skal du pusse opp badet ditt, anbefales Oslo Bad & Renovering på det aller varmeste! Alt som stod i kontrakten ble fulgt til punkt og prikke takket være meget dyktige håndverkere og en svært pålitelig renoveringsleder, Dominik. Alltid høflig og blid, alltid klar til å svare på spørsmål og flink til å ta kontakt når noe var uklart.
Opprydding etter seg, reparasjon på skader etter piggingen, alt har vært førsteklasses!
Jeg har fått meg et bad jeg er veldig stolt av takket være Oslo Bad & Renovering.
S Bjerke Google

Jeg vil på det varmeste anbefale Oslo Bad og Renovering. De er akkurat ferdige med vårt bad, og vi er strålende fornøyd! De er pålitelige, effektive, veldig serviceminded og absolutt konkurransedyktige på pris. Andre håndverkere som har vært hos oss i ettertid kommenterer at jobben som er gjort er veldig godt utført, spesielt flisleggingen. Prosjektleder Dominik Brunon er utrolig dyktig og fulgte godt opp både oss og håndverkerne sine. Hvis vi hadde spørsmål eller endringer underveis, så var han raskt på plass, og de kom alltid til avtalt tid. Også prosessen med bestilling av inventar og fliser gikk knirkefritt ved hjelp av selger Petter Hildal. Alt i alt en veldig positiv opplevelse på alle mulig måter! L. Bjørang Google

Oslo Bad og renovering har nylig renovert mitt bad. De gjorde en svært profesjonell jobb. Veldig fornøyd med velvillig kommunikasjon under hele prosessen. Dominik og hans team kommuniserte greit seg i mellom og med meg underveis. Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Denne gjengen kan anbefales. I Aasnes Google

Oslo Bad og Renovering var fra første stund profesjonelle, imøtekommende og serviceinnstilte. De overholdt avtaler, var hyggelige og forutsigbare; både på pris og tidsperspektivet. Den personlige oppfølgingen fra bygg/prosjektleder Dominik var preget av hurtighet, presisjon og interesse for prosjektet, og han kommuniserte utmerket både med meg og sine medarbeidere. Dette ga flyt og fremdrift, og trygghet. Adrian var hele veien en svært dyktig håndverker. Det beste firma jeg har brukt noensinne!                          Kai Behns Gule sider

Dette var andre gang jeg har vært med på å total-renovere bad i en leilighet jeg eier. Og jeg må si at jeg ikke viste hva god service var før jeg renoverte badet mitt med Oslo bad og renovering.Ikke bare er de særdeles dyktige i alle ledd, men prosjektleder er alltid tilgjengelig og behjelpelig med alle spørsmål og er positiv til endringer jeg som kunde hadde lyst på underveis.Yter ekstra service og stiller opp på kort varsel. Kvalitet i alle ledd og jeg sitter nå med et utrolig fint bad.

Kan anbefale Oslo Bad og Renovering og Jørgen på sterkeste. B.Jensen Facebook

Oslo Bad & Renovering har gjennomført en totalrenovering av badet vårt og resultatet er svært tilfredsstillende. Prosessen har vært ryddig fra kontraktsinngåelse, planlegging og til overlevering. Håndverkerne var dyktige og svært nøye med arbeidet. Det var tydelig at yrkesstolthet ligger høyt på listen i denne bedriften. Prosjektlederen vår hadde vi en god dialog med og alle henvendelser i forbindelse med spørsmål og endringer ble tatt godt i mot og fulgt opp. Dette for meg har vært veldig betryggende. Takk for det, Dominik. Prosjektet ble levert til avtalt tid og pris, ingen overraskelser her.

Jeg kan uten problemer anbefale Oslo Bad & Renovering. Hashmat. K Google

Vi ble anbefalt Oslo Bad & Renovering

Etter at min svigerfar nylig hadde renovert sitt baderom, og har ikke angret ett sekund på valget. Helt fra første kontakt, har de levert på alle punkter når det gjelder profesjonalitet og punktlighet. Etter at det gamle badet var hakket sønder og sammen, var det nesten ikke spor etter at det hadde vært noen der. De var eksepsjonelt ryddige og serviceinnstilt. Endring av planer underveis var heller ingen sak, og de kom med gode løsninger der vi sto fast. Vi fikk også en oppstartsdato og en sluttdato, som ble overholdt. Vi fikk en egen kontaktperson iform av en prosjektleder, som fulgte oss opp om det skulle være noe. Jeg anbefaler Oslo Bad & Renovering på det sterkeste. Preben K. Google


Det finnes faktisk dyktige håndverkere fortsatt!

Og de finner du i Oslo Bad og Renovering AS. Jeg har selv jobbet i byggebransjen i 30 år, og har sett mye dårlig håndverk, og det er få jeg kan gi 5 stjerner. Det kan jeg med god samvittighet gjøre til OBR.

Prosjektet startet med befaring hjemme hos oss, videre med valg av produkter, og gode inspill fra OBR om valg av løsninger. Tilbud ble mottatt og akspetert fra vårt side, og oppstartsdato ble avtalt.

Prosjektet ble gjennomført til avtalt tid, til og med ferdig noen dager før avtale. Til avtalt kostnad, og med en veldig bra kvalitet. Vi har ikke noe å utsette på det ferdige resultatet.

Prosjektleder Dominik har vært ryddig! Avklart med oss i rett tid, og ved behov og holdt oss informert om status og fremdrift i prosjektet.

Vi kan bare gi våre aller beste anbefalinger til OBR! Marianne A Google


Hvorfor valgte vi Oslo Bad og renovering?

Som de eneste av tilbyderne vi hadde på befaring tok de seg bryet med å prise de produktene vi ønsket oss og hadde sett oss ut på forhånd!
De øvrige tilbyderne priset kun selve jobben, uten å spesifisere noe utstyr.
Med en arkitekt i huset var vi trolig en litt krevende byggherre, som hadde synspunkter på plassering av fuger og detaljering for øvrig. Vi visste hvordan vi ville ha det. Brødrene Petter og Jørgen lyttet, forsto og gjennomførte ved hjelp av et knippe dyktige håndverkere! Det var enkelt å kommunisere hele veien, og deres tilnærming til oppdraget var tillitvekkende profesjonell og faglig sterkt fra start til slutt. Vi verdsatte også at de var presise, løsningsorienterte og raske å komme i kontakt med ved behov.
Vi valgte Oslo Bad og renovering fordi vi opplevde god kjemi og kommunikasjon fra første stund. Vi tror ikke de var aller billigst, men de var likevel konkurransedyktige på pris.
Vi synes det ble et veldig hyggelig samarbeid, og anbefaler dem på det varmeste. Astrid O Gule sider


Oslo bad og renovering kan anbefales på det sterkeste

De er konkurransedyktige på pris. I tillegg, når det har oppstått småting under veis, noe det alltid gjør når en renoverer gamle ting, har de ordnet opp – mer enn forventet. Et eksempel er et avløp som ble tett to år etter ferdigstillelse av bad/kjøkken – årsaken var egentlig ikke relatert til arbeidet som var gjort (det var i de gamle, opprinnelige rørene hvor det var tett), men dette valgte Oslo bad og renovering likevel å behandle som en garantisak. Imponert over arbeidet også. Badet ser fortsatt ut som det er nytt.  Preben Andre S. Gule Sider


Superfornøyd!

Vi fikk totalrenovert våre to bad, og alt gikk etter planen fra A til Å. Vi opplevde OBR som et ryddig firma, som hadde en grundig befaring hos oss, et bra tilbud og nyttige råd og gode forslag underveis. Prisen og tidsrammen ble holdt, og vi følte at prosjektet ble styrt med en stødig hånd. Det var svært god kommunikasjon på mail, sms og telefon hele veien. Håndverkerne var hyggelige og hjelpsomme, gjorde det lille ekstra og ryddet fint opp etter seg etter endt arbeidsdag. Begge badene ble superlekre, og de har virkelig gjort et pent håndverk.
Vi kan anbefale Oslo Bad og Renovering på det varmeste, og ville definitivt brukt dem igjen!

Kirsti Skogen T. Gule Sider


Topp karakter fra start til slutt

Vi hadde en leilighet preget av u fagmessig arbeid på alt av rør og elektrisk og ønsket derfor å bytte ut alt dette.

I startfasen hadde vi fire forskjellig entreprenører inne og angrer ikke et sekund på at vi valgte Oslo Bad & Renovering AS. Hele prosessen har vært preget vennlighet, punktlighet,nøyaktighet og gjennomgående proft arbeid.

Prosjektleder Jørgen Hildal holdt oss godt oppdatert under hele prosessen.
Arbeiderne var vennlige og svært dyktige. Sluttresultatet bærer preg av yrkesstolthet og prisen ble som avtalt.

Arbeidet som ble utført:
Gang: Tok bort wc, rev ned vegg, la varmekabler, sparklet og la nye fliser på gulv.
Bad: Revet ned og bygget alt fra bunnen av.
Kjøkken: Klargjort røropplegg og elektrisk.
Vaskerom: Installert ny varmtvannsbereder og flis legging
Annet: Byttet soilrør over to etasjer.

Anbefaler Oslo Bad & Renovering AS på det varmeste og vil komme til å bruke de igjen ved fremtidige prosjekt.

Jan Roger N. Gule Sider


Våre beste anbefalinger!

Fra første kommunikasjon og befaring, viste Oslo Bad & Renovering seg som et meget proft og seriøst firma, god kommunikasjon fra de første e-postene og i gjennom hele prosessen. Håndverkerne gjorde en kjempejobb med badet vårt! Meget dyktige folk, hyggelige og hjelpsomme, og meget nøye i sitt fag. Fra elektriker til snekker til rørlegger. Og alltid rask og god kommunikasjon, både på e-post og pr.telefon. Gode råd og veiledning når det gjaldt både fliser og bademøblement! Håndverkerne kom også alltid presis og til avtalt tidspunkt. Vi kunne ikke ha blitt mer fornøyd med badet vårt! Våre beste anbefalinger!

Anne B. Gule sider


Anbefales!

Oslo Bad & Renovering bygget nytt bad fra scratch til oss. Hele prosessen fra tilbud til skisser til gjennomføring gikk knirkefritt. At faktura faktisk ble identisk med tilbud kom som prikken over i-en. Veldig fornøyde!

Henrik A. 04.09.2015 Gule sider


Kjempefornøyd med jobben som ble gjort av Oslo Bad & Renovering, kan anbefales! Hele prosessen gikk over all forventning. Badet ble så bra som lovet, samt at de leverte både til tid og pris. Kan anbefales på det varmeste.

Cristina R. 20.07.2015 Gule sider


Vi brukte Oslo Bad & Renovering AS til totalrenovering av vårt bad på ca. 6 kvm. Vi hadde et ønske om å flytte toalett samt bytte ut alle rør slik at man fikk komplett rør i rør system. De jobbet effektivt og var meget ryddige (trenktes da vi bodde hjemme med 3 barn i byggeperioden) under hele prosessen. De kom i henhold til avtale og det var enkelt å gjøre små endringer. Vi er meget godt fornøyd og har ingen problemer med å anbefale de.

Martin Sjøblom, april 2015 Mittanbud


Veldig fornøyde med Oslo Bad og Renovering! God dialog underveis. Flinke og hyggelige underleverandører. Og badet ble nydelig!

M.Braarud, april 2015 Mittanbud


Kjempebra. De gjorde en veldig god jobb – på budsjett, innefor angitt tidsramme, god kvalitet på arbeidet. Lette å få tak i om jeg hadde spørsmål, og de tok kontakt selv om de hadde spørsmål eller forslag. En veldig god erfaring – fra leverandøren av det rimeligste tilbudet.

H.Lorentzen, januar 2015 Mittanbud


Bra arbeid, oppfølging gjennom prosessen og badet ble ferdig til avtalt tid og pris. Alt i alt er vi meget godt fornøyd med jobben som ble gjort!

Silje D., januar 2015 Mittanbud


Anbefales! Oslo Bad & Renovering har pusset opp vårt bad. Alt har gått knirkefritt i prosessen, fra epostkontakt og oppfølging fra prosjektleder til rådgivning, samarbeid med vår nabo (som vi måtte bryte gjennom taket hos) og levering til avtalt tid og pris. Fleksibel og smart leverandør, vil absolutt anbefale dem til andre

Ingeborg V., november 2014 Gulesider


«Vi benyttet OBR til total oppussing av vårt baderom på 4-5 m2, alt fra riving av det gamle badet til fiks ferdig og nytt flislagt bad. Vi er meget fornøyde med sluttresultatet og løsningene de valgte for oss. Prosjektleder var presis og serviceinnstilt gjennom hele prosessen fra anbud til oppstart, og badet bærer tydelig preg av at det er profesjonelle håndverkere som har arbeidet. Vi anbefaler Oslo Bad & Renovering på det varmeste.»

Per M., september 2014 –Gulesider

Hyggelige og dyktige håndverkere, møtte til avtalt tid, flinke til å rydde etter seg. God kommunikasjon med prosjektleder som alltid var tilgjengelig. Ble ferdig tidligere enn avtalt. God dokumentasjon. Kan anbefale Oslo Bad og Renovering på det varmeste.

Christina, august 2014 –Mittanbud


«Kan anbefale Oslo Bad & Reovering AS. Veldig ryddig og god prosjektoppfølging, følger avtaler og var forutsigbare. Lett å kommunisere med underveis. God struktur på FDV-dokumentasjon. Fakturagrunnlag etter avtale. Fornøyd kunde!»

P .T . Larsen, mai 2014 –Mittanbud


«Vi var med en gang glade for de løsningene som ble foreslått, og forstod at firmaet hadde erfaring og kunnskap. Det viste seg å holde stikk. Problemer med konflikt mellom vindu og dusjdør ble løst på en elegant måte. Meget fornøyd kunde!»

Alf Gunnar E., mai 2014 –Gulesider

«Flott utført arbeide!»
Vi fikk et ekslusivt bad til en svært god pris. Det var en enkel og oversiktlig prosess, effektivt utført og god komunikasjon underveis. Anbefales på det sterkeste!

P. Brenne April 2014


Meget Fornøyd!

«Brukte Oslo Bad & Renovering til omfattende oppussing hjemme. Bad, stue, gang og soverom. Meget fornøyd med alt som ble gjort av arbeid. Pålitelige, løsningsorienterte og hardt arbeidende. Anbefales på det varmeste.»

Olav V., mars 2014 –Gulesider


«Vi er meget godt fornøyde med vårt valg av Oslo Bad & Renovering med tanke på pris, fleksibilitet, samarbeid, tilgjengelighet og kommunikasjon med håndverkerne. Vi totalrenoverte badet, og det ferdige produktet ble supert!»

S. Bårdstu 07. August 2013 –Mittanbud


«Proff fyr som driver Oslo Bad & Renovering og som styrer gutta sine med en «firm hand». Møtte når de skulle, og jobbet intenst når de var her. God dialog hele veien. Flott utført arbeid. Ble finere enn vi hadde forventet. Anbefales på det varmeste!

M. Paus 06. August 2013 – Mittanbud


Oslo Bad & Renovering foretok en totaloppussing av min leilighet. Prosessen ble nøye fulgt opp av prosjektleder, og budsjetter og tidsfrister overholdt til punkt og prikke. Entrepenøren leverte svært kompetente og hyggelige arbeidere, som var bade fleksible og pålitelige. Alt i alt må jeg si meg særdeles fornøyd med den fortløpende oppdateringen, fremdriften og det endelige resultatet som stod ferdig til avtalt tid. Kan trygt anbefale Oslo Bad & Renovering for tilsvarende jobber.»

M. Due-Tønnessen, 20 Juli 2013 –Gulesider


«Svært hyggelig og god kontakt med kunden. Kunne ringe når som helst. Fulgte opp i detalj. Noe overskridelse av tida, men dette ble varslet. Gav gode råd om justeringer og løsninger.»

A. Eritsland 07 Juni 2013 –  http://www.finn.no/bedrift/oslo-bad-renovering-as-20000245-referanser


«Vi valgte Oslo Bad & Renovering fordi de var ryddige i anbudsprosessen og ga et solid inntrykk. Jobben ble utført i henhold til avtale, og håndverkerne var dyktige, arbeidsomme og imøtekommende. De ryddet også opp etter seg. Vi er godt fornøyde med resultatet.»


«God kommunikasjon under hele prosessen. Positive folk som det var lett å samarbeide med.»

S. Kopperud 26. Februar 2013 –Mittanbud


«Veldig dyktig gjeng. Erfarene, punktlige håndverkere. Leverte topp resultat til god pris.»

A. A. Ani, august 2012 – Mittanbud


«Vi er veldig fornøyde med oppdraget til Oslo Bad & Renovering. Resultatet ble fullstendig prikkfritt. Kommunikasjonen underveis med prosjektleder var veldig god, så vi hadde full kontroll på prosessen. Vi anbefaler Oslo Bad & Renovering på det varmeste!»

A. Nome 08. Juli 2012 –Mittanbud