Fastpris på oppussing av bad, vaskerom, WC og kjøkken

shutterstock_64789357

Fastpris for oppussing:

Et konsept som sikrer kvalitet, oversikt og forutsigbarhet både for oss og for kunden. Vårt hovedfokus har vært fastpris på totalrenovering av bad men vi har etterhvert utvidet til å inkludere vaskerom, toalettrom, kjøkken og hele boliger. Stort sett gir vi fastpris på alle oppdrag, men der det er vanskelig å vurdere tidsbruk tar vi det på timer og materialkostnad. Hvert år pusser vi opp ca 100 bad, i tillegg til en stor mengde vaskerom, toalettrom, kjøkken og boliger Med bakgrunn i dette har vi funnet våre faste leverandører av kvalitetsmaterialer som brukes hver eneste gang. Vi er av den oppfatning at litt ekstra investering i kvalitet sikrer både oss som bedrift og deg som kunde. Å pusse opp boligen skal være et tiltak som kan planlegges i forkant uten overraskelser underveis.

Totalrenovering av bad koster fra kr 350 000,- ink.mva, inkludert alle aspekter av jobben og alle byggmaterialer. 

Tilbakemeldinger

Hege Andresen
Hege Andresen

Oslo Bad og Renovering har totalrenovert badet vårt i september 2023. Vi er kjempefornøyd med hvordan badet vårt ble. Dominik og håndverkerene var punktlige, vennlige og imøtekommende. Det var enkelt å få kontakt og kommunisere gjennom hele prosessen. Oppussingen ble utført på en profesjonell og ryddig måte og vil annbefale Oslo Bad og Renovering.

Sigurd Kristiansen
Sigurd Kristiansen

Veldig fornøyde med det totalrenoverte badet vårt, Oslo Bad og Renovering har vært kjempefine å jobbe med fra første befaring til ferdigstilling. Flinke og trivelige folk i alle ledd, som har vært opptatt av å få alle detaljer rett og alle deler av jobben godt utført.

Eva E
Eva E

Totalrenoverte badet februar 2023. Det var god kommunikasjon hele veien, alle var punktlige og hyggelige og holdt seg innenfor estimert tid og budsjett. Veldig fornøyd med alt arbeid, badet ble kjempefint!

Fredrik M
Fredrik M

Jeg vil anbefale Oslo Bad og Renovering på det sterkeste. Vi skulle totalrenovere badet, og hadde en prosjektleder som var imøtekommende med solid erfaring og var alltid tilgjengelig ved spørsmål om stort og smått. Må også trekke frem fliseleggerene og håndtverkerne som gjorde en særdeles god jobb. Vårt bad ble akkurat som vi hadde forespeilet oss og ferdigstilt til avtalt tid. Kommer til å bruke dem igjen.

Ingvild M
Ingvild M

Oslo Bad og Renovering totalrenoverte badet våres oktober 2022 og vi kunne ikke vært mer fornøyd med hele prosessen og sluttresultatet. De var svært punktlige, nøye og veldig løsningsorienterte. De hadde god kommunikasjon hele veien og de holdt fremdriften som avtalt. Har også fått svært god oppfølging i etterkant av renovasjonen. Kan anbefale dem på det varmeste!

Kathleen
Kathleen

Vi er veldig fornøyd med det nye badet vårt! Oslo Bad og Renovering har vært enkelt å ta kontakt med hele veien, de som jobbet var dyktige. Tidsfristene ble holdt og vil anbefale dem til andre!

Cathrine
Cathrine

Jeg fant hjemmesiden deres på nettet og ba om tilbud. De utførte en utmerket jobb etter avtale som passet best for oss. Flott utført jobb som kan anbefales på det varmeste!

Audhild H
Audhild H

Vi er veldig godt fornøyd med både prosess og resultat, alt har vært profesjonelt utført. Kommunikasjonen har vært god hele veien, og vi fikk alltid raskt svar og gode tilbakemeldinger på spørsmål. Rett og slett solid i alle ledd. Vil absolutt anbefale Oslo Bad og Renovering!

Fredrik W
Fredrik W

Oslo Bad og Renovering AS totalrenoverte badet mitt høsten 2022, noe som viste seg å bli en fullstendig smertefri prosess fra start til slutt. Er kjempefornøyd med resultatet! Under den første befaringen fikk jeg god hjelp til valg av farger og interiør, og jeg fikk grundige forklaringer på hvilke fagtekniske løsninger som kom til å bli brukt, og hvorfor disse løsningene ble valgt.

Kommunikasjonen med prosjektleder Dominik og Christian på kontoret var topp hele veien i prosjektet. Heldigvis finnes det fortsatt fagfolk som har yrkesstolthet og som kan jobben sin!

Under sluttbefaringen fant prosjektleder et par småfeil som jeg selv ikke hadde oppdaget. Dette ble utbedret samme dag. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd verken med prosessen eller resultatet, og kommer til å anbefale Oslo Bad og Renovering AS til alle jeg kjenner som skal pusse opp badet sitt!

Harald Ø
Harald Ø

Veldig fornøyd med hele prosessen og sluttproduktet. Anbefaler varmt👍👍 profesjonelt utført og god kommunikasjon hele veien.

Polina D
Polina D

Oslo Bad og Renovering har totalrenovert badet mitt i 2022 og jeg kjempefornøyd med hvordan badet mitt er idag!
Hele prosessen fra befaring og til ferdigstillelse av badet har vært en svært gledelig opplevelse.
Alle håndverkere og prosjektlederen, Dominik, møtte alltid til avtalt tid, var vennlige og imøtekommende. Det var enkelt å få kontakt og kommunisere behov, ønsker og endringer i prosessen. Jeg fikk veldig god oppfølging underveis i oppussingsprosjektet. Også fikk jeg veiledning og hjelp under valg av inventar og farger til badet. Arbeidet ble utført på en svært profesjonell og ryddig måte og det ble kjempepent!

Ekaterina C
Ekaterina C

Oslo Bad og Renovering har renovert vårt bad i 2022. Vi opplevde bedriften som veldig profesjonell og pålitelig. Vi fikk nødvendig veiledning og hjelp, alle våre ønsker og forslag ble godt ivaretatt og kommunikasjon var veldig effektiv. Arbeidet ble utført med godt håndverk og estetisk utførelse.

Tommy L
Tommy L

Vi hyret Oslo bad og renovering for totalrenovering av vårt baderom. Badet ble strøkent og utført til avtalt tid. Prosjektleder Dominik var veldig ryddig under hele prosessen og god til å kommunisere. Kan absolutt anbefale OBR.

S Bjerke
S Bjerke

Skal du pusse opp badet ditt, anbefales Oslo Bad & Renovering på det aller varmeste! Alt som stod i kontrakten ble fulgt til punkt og prikke takket være meget dyktige håndverkere og en svært pålitelig renoveringsleder, Dominik. Alltid høflig og blid, alltid klar til å svare på spørsmål og flink til å ta kontakt når noe var uklart.
Opprydding etter seg, reparasjon på skader etter piggingen, alt har vært førsteklasses!
Jeg har fått meg et bad jeg er veldig stolt av takket være Oslo Bad & Renovering.

L. Bjørang
L. Bjørang

Jeg vil på det varmeste anbefale Oslo Bad og Renovering. De er akkurat ferdige med vårt bad, og vi er strålende fornøyd! De er pålitelige, effektive, veldig serviceminded og absolutt konkurransedyktige på pris. Andre håndverkere som har vært hos oss i ettertid kommenterer at jobben som er gjort er veldig godt utført, spesielt flisleggingen. Prosjektleder Dominik Brunon er utrolig dyktig og fulgte godt opp både oss og håndverkerne sine. Hvis vi hadde spørsmål eller endringer underveis, så var han raskt på plass, og de kom alltid til avtalt tid. Også prosessen med bestilling av inventar og fliser gikk knirkefritt ved hjelp av selger Petter Hildal. Alt i alt en veldig positiv opplevelse på alle mulig måter!

Previous
Next

Oppussing av bad, vaskerom og toalettrom kan enten gjøres som totalrenovering eller en oppussing av overflater. En overflateoppussing innebærer demontering av møbler og utstyr, legge flis over flis, remontere møbler og utstyr. Vi sjekker gammelt sluk og gamle rør så langt det lar seg gjøre, og gir garanti på jobben.

Oppussing av kjøkken er et prosjekt som oftest inkluderer utskifting av selve kjøkkenet (skap, hvitevarer etc), nye rør, lekkasjesikring, oppgraderinger på det elektriske anlegget, og gjerne flislegging over kjøkkenbenk, maling av øvrige flater, og utskifting av gulv. Vi gir vanligvis fastpris på rørlegger- og elektrikertjenester for kjøkkenprosjekter, men ellers timebasert.

Totalrenovering av bad, vaskerom og toalettrom er et stort og kostbart prosjekt som stiller store krav til bedriften som utfører jobben. Det er flere yrkesgrupper inkludert i oppussingen: Snekker, murer, flislegger, elektriker, rørlegger. Totalrenovering krever større arbeidsledelse enn andre prosjekter, og har samtidig større risiko for feil - dette er rom med stor lekkasjefare, og fukt og temperatur på et bad eller vaskerom stiller ekstra krav til elektrisk anlegg og isolasjon. Oppussing av bad, vaskerom og toalett bør utføres av en bedrift med god garantitid og en sunn økonomi - som kan stille opp i ettertid hvis noe skulle oppstå.

Et gjennomsnittlig bad kan ofte ferdigstilles i løpet av ca 4 uker,  kontraktstid er på 5 uker (iregnet en liten buffer). Vi bygger bad med veiledning i våtromsnormen og garanterer for prosjektet i henhold til TEK17

En totalrenovering av våtrom omfatter:

 • Planlegging og samarbeid rundt planløsning og inventar
 • Rive/pigge gulv, vegger og tak
 • Bygge opp nytt bad fra grunnen etter siste forskrifter
 • Montering av inventar
 • Avfallshåndtering
 • Full dokumentasjon lagt inn i Boligmappa.no
 • God oppfølging i ettertid

Alle aspekter av jobben (rørarbeid, elektriske arbeider, muring, flislegging, montering m.m.) er inkludert, deriblant følgende punkter:

 • Nytt sluk
 • Skjult rør-i-rør system med fordelerskap
 • Innebygget sisterne for vegghengt toalett
 • Nytt elektrisk opplegg
 • Varmekabler
 • 4 stk hvite LED spotter

I tillegg til dette tilbyr vi også et stort utvalg inventar til gode priser, se våre produkter