Fastpris på oppussing av bad, vaskerom, WC og kjøkken

Fastpris for oppussing er et konsept som sikrer kvalitet, oversikt og forutsigbarhet både for oss og for kunden. Vårt hovedfokus har vært fastpris på totalrenovering av bad men vi har etterhvert utvidet til å inkludere vaskerom, toalettrom, kjøkken og hele boliger. Stort sett gir vi fastpris på alle oppdrag, men der det er vanskelig å vurdere tidsbruk tar vi det på timer og materialkostnad. Hvert år pusser vi opp ca 100 bad, i tillegg til en stor mengde vaskerom, toalettrom, kjøkken og boliger Med bakgrunn i dette har vi funnet våre faste leverandører av kvalitetsmaterialer som brukes hver eneste gang. Vi er av den oppfatning at litt ekstra investering i kvalitet sikrer både oss som bedrift og deg som kunde. Å pusse opp boligen skal være et tiltak som kan planlegges i forkant uten overraskelser underveis.

Høyrentekampanje: I forbindelse med høye renter og trangere øknomiske kår skrur vi ned prisene på totalrenovering av bad med 10% fra 350 000,- til 315 000,- (for bad opp til 5m2). Gjelder for oppstart fram til 01.05.2024 og kun når bestillingen gjøres direkte gjennom oss.

Oppussing av bad, vaskerom og toalettrom kan enten gjøres som totalrenovering eller en oppussing av overflater. En overflateoppussing innebærer demontering av møbler og utstyr, legge flis over flis, remontere møbler og utstyr. Vi sjekker gammelt sluk og gamle rør så langt det lar seg gjøre, og gir garanti på jobben.

Oppussing av kjøkken er et prosjekt som oftest inkluderer utskifting av selve kjøkkenet (skap, hvitevarer etc), nye rør, lekkasjesikring, oppgraderinger på det elektriske anlegget, og gjerne flislegging over kjøkkenbenk, maling av øvrige flater, og utskifting av gulv. Vi gir vanligvis fastpris på rørlegger- og elektrikertjenester for kjøkkenprosjekter, men ellers timebasert.

Totalrenovering av bad, vaskerom og toalettrom er et stort og kostbart prosjekt som stiller store krav til bedriften som utfører jobben. Det er flere yrkesgrupper inkludert i oppussingen: Snekker, murer, flislegger, elektriker, rørlegger. Totalrenovering krever større arbeidsledelse enn andre prosjekter, og har samtidig større risiko for feil - dette er rom med stor lekkasjefare, og fukt og temperatur på et bad eller vaskerom stiller ekstra krav til elektrisk anlegg og isolasjon. Oppussing av bad, vaskerom og toalett bør utføres av en bedrift med god garantitid og en sunn økonomi - som kan stille opp i ettertid hvis noe skulle oppstå.

Et gjennomsnittlig bad kan ofte ferdigstilles i løpet av ca 4 uker,  kontraktstid er på 5 uker (iregnet en liten buffer). Vi bygger bad med veiledning i våtromsnormen og garanterer for prosjektet i henhold til TEK17

En totalrenovering av våtrom omfatter:

 • Planlegging og samarbeid rundt planløsning og inventar
 • Rive/pigge gulv, vegger og tak
 • Bygge opp nytt bad fra grunnen etter siste forskrifter
 • Montering av inventar
 • Avfallshåndtering
 • Full dokumentasjon lagt inn i Boligmappa.no
 • God oppfølging i ettertid

Alle aspekter av jobben (rørarbeid, elektriske arbeider, muring, flislegging, montering m.m.) er inkludert, deriblant følgende punkter:

 • Nytt sluk
 • Skjult rør-i-rør system med fordelerskap
 • Innebygget sisterne for vegghengt toalett
 • Nytt elektrisk opplegg
 • Varmekabler
 • 4 stk hvite LED spotter

I tillegg til dette tilbyr vi også et stort utvalg inventar til gode priser, se våre produkter